Je hebt van die (zon)dagen waarbij je in je joggingpak zonder make-up de dag doorbrengt. Even wat aandacht voor je inner-me die schreeuwt om rust en aandacht. Netflixen, je favoriete tijdschriften doorbladeren en uren ongestoord badderen. Heb je het hierboven beschreven beeld voor je? Niks mis mee, zolang je het maar beperkt tot enkele dagen in de week. Why? Wij vertellen het je!

Jouw gevoelsleven is het allerbelangrijkste. Jij bent het waard om te genieten en goed in je vel te zitten. Dit heeft allemaal betrekking op jouw innerlijke wereld. Geen enkele mooie lippenstift of dure gezichtscrème bezorgt jou een permanent gelukkig leven. Toch moet je deze kleine materialistische zaken ook niet onderschatten.

Wat bedoelen wij nou precies? Nou, ons verhaal heeft twee aspecten. Allereerst dient iedere vrouw zich te realiseren dat zij trots mag zijn op wie zij is en in zichzelf mag investeren. Werk jij iedere dag en besteed jij daarnaast veel energie aan jouw gezin? Petje af! Gun jezelf die mooie mascara of dat lekkere geurtje. Het kopen van iets kleins voor jezelf geeft jou de bevestiging dat jij het waard bent om in te investeren.

Daarnaast is het zo dat beautyrituelen en beautyproducten zorgen voor een beter zelfbeeld. Iedereen heeft wel eens dagen waarop alles lijkt mis te gaan of je bijna wordt overspoeld door negatieve gedachtes over jezelf. Hoe stom het ook klinkt: probeer juist op deze momenten jezelf goed te verwennen. Al is het een halfuurtje ontspannen met een maskertje en een tijdschrift, of uitgebreid je haren borstelen. Niet alleen biedt dit afleiding, je ziet er erna beter uit, wat jou die boost geeft de rest van de dag iets positiever in het leven te staan.

Jij bent het zó waard! Vertrouw ons maar!

Liefs, Feathers & Lashes Beauty