Afgelopen donderdag vertrok ik, Lieve, namens F&L Hostess Agency samen met Anneke van Laar Dijkstra naar Amsterdam om een event bij te wonen dat door De Lifestyle Business Club was georganiseerd. De Lifestyle Business Club telt momenteel 7500 zakenvrouwen. Tijdens de georganiseerde events is het de bedoeling dat verschillende ondernemende zakenvrouwen die zich richten op Beauty, Fashion, Lifestyle, Horeca, interieur, PR en Media, samenkomen en met elkaar connecten. 30 maart vond dit event plaats in het World Fashion Café in Amsterdam en F&L Hostess Agency was hierbij.

Amsterdam ligt voor de Limburgse zakenvrouwen niet om de hoek, maar onze interesse in dit event was zo hoog, dat wij deze dag reserveerden om naar Amsterdam af te reizen en het event bij te wonen. Het event vond plaats in de namiddag en zou tot het begin van de avond duren. We hadden er zin in! Bij binnenkomst in het café zagen we al snel dat het een mooi verzorgd event was. Verschillende exposanten waren aanwezig en je kon simpelweg een rondje lopen langs alle stands.

De merken die op het event werden vertegenwoordigd waren goed uitgekozen en pasten binnen het Lifestyle thema. Exposant Barbery Clinic Laren, tevens de hoofdsponsor, trok op een hele positieve manier de aandacht. Deze kliniek die het motto ‘geen grote veranderingen, maar gewoon natuurlijk mooier’ heeft, kent een heel professionele, maar tegelijkertijd ontzettend vriendelijke uitstraling. Zelf zou ik niet snel iets aan mijn gezicht laten veranderen (misschien ook door mijn leeftijd), maar als ik dit ooit wel zou willen zou ik deze kliniek wel zeker voldoende vertrouwen.

Andere subsponsors waren onder andere Cosmo Hairstyling, Zoya Shop en Guerlain en ook deze sponsoren straalden zowel een enorme professionaliteit als een enorme vriendelijkheid uit.

Bij Cosmo Hairstyling kon je je haren een snelle touch up geven en bij de Zoya shop was het mogelijk je nagels te laten lakken met verschillende gezonde lakjes. Guerlain had zojuist een heerlijk nieuw parfum, Mon Guerlain, op de markt gebracht en bezoekers van het event mochten deze geur aanbrengen. Daarnaast was er ook een hele leuke dame aan het werk die je make-up even perfectioneerde.

Ik heb veel leuke en gedreven zakenvrouwen leren kennen en het was een ontzettend gezellig event!

Met een tevreden gevoel en een goedgevulde goodiebag verlieten wij het ohzomooie Amsterdam…