11060852_868918503167997_6827216741985382693_n

A fashionable night out: de She Clothes Rock ‘n Romance Fashionshow! Maar niet zomaar een fashionshow. Live optredens van een gitarist, een pop-up store, fingerfoods en zelfs een photobooth! Wij van Feathers & Lashes werden gevraagd om de make-up van de modellen te verzorgen. En dat doen wij natuurlijk met alle plezier!

 

Met een auto vol met make-upjes vertrokken we naar de ECI Cultuurfabriek. Daar stond het team van She Clothes ons al op te wachten. Meteen moesten we onze schoenen uittrekken, en paraderen over de spierwitte catwalk. Dit om te timen hoelang de show ongeveer ging duren. De timing klopte en nu was het tijd om echt te gaan beginnen.

Samen met Sumeya maakte we de make-up corner klaar en het eerste model nam plaats. Geïnspireerd op het moodboard maakte Sumeya een toffe creatie op het gezicht van het model. De make-up moest razend snel worden aangebracht, aangezien we een strak tijdsschema hadden.

2015-04-03 16.44.37

Terwijl Sumeya aan het make-uppen was, gingen Vincent en ik de stand opbouwen. Bij de pop-up store was er naast de kledingrekken van She Clothes ook nog plek voor een stand van Feathers & Lashes en Hair & Beauty MP. Bij onze stand gingen we al onze make-upjes van Pupa en Make-up Studio uitstallen. Honderden make-upjes werden prachtig op de tafel neergezet.

Backstage was iedereen hard aan het werk. De modellen zaten in de haar en make-up, het team van She Clothes was bezig met het opbouwen van de pop-up store en de kleding werd doorgepast. In de strakke tijdsplanning was er een half uurtje vrij gemaakt om te eten. Iedereen die zegt altijd ja modellen die eten niet. Nou dames en heren, ik kan jullie vertellen dat dit niet waar is. Backstage stond friet met frikadellen en kroketten klaar en je wil niet weten hoe snel die bakken leeg waren!

De friet was naar binnen gewerkt, haar en make-up van de meiden was gedaan en de pop-up store was klaar. Nu was het echt showtime! De gitarist begon te spelen en de modellen liepen op de beat van de muziek. Backstage was het hectisch! Op tv zie je wel eens backstage beelden van een show en dan zie je iedereen stressen. Nou in het echt is het ook zo. Rennende modellen, hysterische stylisten en kleding die je om de oren vloog.

IMG-20150403-WA0017 - kopie

Wat zagen de modellen er goed uit! Van al die leuke outfits werd ik al meteen hebberig. Na 4 rondes werd nog de laatste kledingswitch gedaan. En daar gingen de modellen dan allemaal samen klappend over de catwalk. They rocked it!

Snel gingen we naar onze stand om de laatste dingen klaar te zetten. De pop-up store kon geopend worden. De dames vlogen naar de kledingrekken om al die leuke outfits uit te zoeken. Ondertussen kwamen een aantal dames bij ons voor make-up advies en het uitzoeken van make-upjes.

IMG-20150403-WA0018

Wat een geslaagde avond de Rock ’n Romance Fashion Show!

Tekst: Jessie Coolen