Het betoverende weer van de afgelopen week bezorgde iedereen de lentekriebels. Stiekem durfden we allemaal eindelijk te denken aan de plannen voor de komende zomer. Tropische vakanties, volle terrassen in de stad en gezellige festivals. Voor alle dames die zich veel bezighouden met make-up en fashion trends en al wat leuke festivalletjes op de planning hebben staan, hebben wij de gaafste trends, gespot bij de modellen van gevestigde namen binnen de beautyindustrie, op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?

  1. RED LIPS ARE ALWAYS A GOOD IDEA

Rode lippen kunnen eigenlijk altijd. Onder andere Giambattista Valli, liet zien dat rode lippen in combinatie met minimale make-up en warrig haar, zorgen voor een sophisticated look.

  1. RAPUNZEL

De krultang mag de zolder op, want Versace maakt duidelijk dat stijl haar weer helemaal trendy wordt. Ook de schaar hoeft er niet in, want hoe langer je haar, hoe beter!

  1. LET YOUR SKIN BREATH

Kim kardashian: move over! Geen shapen en dikke lagen make-up meer, maar een minimale look volgens Chloe. Niet alleen mooi, maar ook eigenlijk heel gezond voor onze gevoelige huidjes.

  1. GLITTER LIPS

Fendi onderstreept dat glitter zekerĀ  niet mag ontbreken op jouw gezicht dit festivalseizoen! Om precies te zijn, zijn het je lippen die je mag versieren met verschillende glitterkleurtjes.

  1. GLITTER EYES

Als je dan toch bezig bent, mag je ook je ogen voorzien van wat glitter.

  1. DISCO EYES

Gewaagd, maar wel heel erg gaaf is deze oogmake-up trend die werd gespot bij de modellen van Sophia Webster.

  1. MATCH MATCHY MAKE-UP

Zijn de vorige opties iets te heavy voor je, dan ben je vast blij met deze trend die de modellen van Leonard Paris lieten zien. Je matcht simpelweg je blush met bijvoorbeeld je oogschaduw en zo zorg je voor een simpele en zachte look.

Wat vinden jullie van deze trends? Welke trend krijgt jouw voorkeur?